A.S.C Filtre, Grafik ve Raporlama Eklentisi

[FORM] Arada Kalan Numaraları Kazanma
#19
Sayın hturkavci03 diğer tablolarınızdaki KlasoNu alanlarının veri tipini sayıya çevirmeniz sorunun çözümü için daha kolaydır. Zaten o alanlarda da kullandığınız veri aslında sayıdır alanının veri tipini metin olarak tanıtmanız dışında bir fark yok. Eğer KlasorNu alanlarının veri tipini sayıya çevirirsem programda bir sıkıntı olur diye düşünüyorsanız bir kopya oluşturup üzerinde gerekli değişiklikleri yaparak deneyebilirsiniz. 
    Ayrıca veri tipi metin olması sıralamada doğru gitmez, 1 den sonra 10, 100, 1000, ... şeklinde devam eder. Yani harf gibi kabul edilir, 1 in A dan farkı yoktur. Nasıl A' lar bitmeden B' ye geçilmezse 1' ler bitmeden 2' ye geçmez. 
    Kolay Gelsin.



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  [FORM] Kalan Borç Hanesindeki Değerin Toplam Borç Hanesine Otomatik Düşmesini Sağlamak M_Kemal_Askeri 7 225 20-12-2019, 17:37
Son Mesaj: halily
  [TABLO] Tabloların Tümünün Kalan Toplamlarını Alabilmek Ahmet51 4 599 20-02-2018, 08:57
Son Mesaj: Ahmet51
  [VBA] Kalan Borç EminA 5 875 01-10-2017, 23:18
Son Mesaj: EminA
  [RAPOR] Raporda Kalan (Bakiye) Hesaplama Sorunu RENATO 4 2.007 16-01-2016, 22:39
Son Mesaj: RENATO
  [SORGU] sorguda kalan formülü ibrahim korkmaz 4 1.397 20-06-2015, 18:44
Son Mesaj: ibrahim korkmaz
  [FONKSiYON] Sabit kalan ve devreden tarih sorunu ercan acar 4 1.267 21-01-2015, 20:28
Son Mesaj: ercan acar
  [SORGU] Uretim yapilmamis ise tamamini kalan goster aganamso 1 979 30-11-2014, 12:43
Son Mesaj: onur_can
  [FORM] Başka bir formun altında kalan formu öne çıkarmak? MSamiY 2 1.744 30-07-2014, 20:49
Son Mesaj: MSamiY

Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi