|
Tags
|
|
|
|
Author: mkular - Replies: 0 - Views: 992
Office 365
|
|
Değerli arkadaşlar,
Microsoft'un duyurusunu yaptığı Office 365'in içinde Access'i göremedim (Hiç bir sürümünde: Standart, Pro, Enterprise vb. ), ayrıca bununla alakalı hiç bir açıklama da göremedim.
İşin aslını bilen var mı?
Selamlar,
Melih Kular
|
Author: oba0628 - Replies: 2 - Views: 1437
İZİN TAKLİP izingün1: IIf([hizmetgünü]>=365;14;0)
|
|
izingün1: IIf([hizmetgünü]>=365;14;0) BU ŞEKİLDE İKEN İŞE YENİ BAŞLAYANIN 0 1 SENEYİ DOLDURANIN 14 OLUYO 2 SENEYİ DOLDURANIN 28 3-4-5 DİYE GİDİNCE 42-60-78 NASIL OLUR YANİ KISACA HER SENE 14 ARTMALI
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....
|
Author: mengene - Replies: 3 - Views: 1967
Access i Office 365 içinde (bulutta) kullanabilir miyiz?
|
|
Merhaba arkadaşlar,
Office 365 dediğimiz Microsoftun bulut teknolojisi ile çalışan office programlarını duymuşsunuzdur.
Sorum şu geliştirdiğimiz bir veri tabanını buluta yükleyerek kullanıcıların kendi kullanıcı şifreleri ile erişip kullanabilmelerini sağlamak mümkün müdür. Bu durum tamamen platformdan koparıp her kullanıcının her yerden veri tabanı uygulamalarına erişmelerini sağlayacaktır. bunu merak ediyorum.
Selamlar
|
|
Office 365 Access Veriyon Sorunu
|
|
Merhaba,
Office 2016'da ve daha önce versiyonlarda yapmış olduğum ver tabanları Office 365'de devamlı kod hataları veriyor. Kullanıcı sayısı bazı veri tabanlarında çok fazla. Standart uygulama kullanımı da yok. Kimisi Office 2016, kimisi Office 365. Bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar...
|