A.S.C Filtre, Grafik ve Raporlama Eklentisi

[VBA] runsql currentdb kayıt hatası
#1
access-sql-18 
merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar,

müşteri işlemleri listesi> 24 nolu müşteri(bunda kayıt var çünkü uğraşmamak için)>hesap gör dediğimde bilgiler geliyor normalde kayıt yapıyordum ama deneme kısmı bitince o kısmı biraz geliştireyim dedim be diğer başlıkları da ekledim ve artık kayıt yapmıyor hata resmini ve veritabanını da ekledim

her iki kayıt sistemini de denedim hata verdi yine göremediğim bir yer var ama neresi çözemedim


Eklenti Dosyaları
.jpg   Adsız.jpg (Boyut: 256,24 KB / İndirilme: 16)
.zip   Alttcc.zip (Boyut: 379,26 KB / İndirilme: 9)



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:
#2
"islemno" metin kutusu nerede göremedim?



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:
#3
(20-05-2019, 00:40)haliliyas demiş ki: "islemno" metin kutusu nerede göremedim?

teşekkür ederim işte görmediğim sıkıntı oymuş Smile silmişim ekleyince düzeldi



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:
#4
bir uyarı alanlardan biri boş olduğunda bende kaydetme hatası verdi.
ben kendimde aşağıdaki şekilde düzenledim
Visual Basic
  1. kayitekle = "INSERT INTO TblHesap ( kisilerID, tarih, toplam, gider, komisyon, hambaliye, aciklama, islemno, ttkilo, ttadet ) " & _
  2. "VALUES(" & Nz(Me.kisilerID) & ", date(), " & Nz(Me.toplam, 0) & ", " & Nz(Me.gider2, 0) & ", " & Nz(Me.komisyon, 0) & ", " & Nz(Me.hambaliye, 0) & ", '" & _
  3. Nz(Me.aciklama, "") & "', " & Nz(Me.islemno, 0) & ", " & Nz(Me.ttkilo, 0) & ", " & Nz(Me.ttadet, 0) & ")"





  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:
#5
(20-05-2019, 00:56)haliliyas demiş ki: bir uyarı alanlardan biri boş olduğunda bende kaydetme hatası verdi.
ben kendimde aşağıdaki şekilde düzenledim
Visual Basic
  1. kayitekle = "INSERT INTO TblHesap ( kisilerID, tarih, toplam, gider, komisyon, hambaliye, aciklama, islemno, ttkilo, ttadet ) " & _
  2. "VALUES(" & Nz(Me.kisilerID) & ", date(), " & Nz(Me.toplam, 0) & ", " & Nz(Me.gider2, 0) & ", " & Nz(Me.komisyon, 0) & ", " & Nz(Me.hambaliye, 0) & ", '" & _
  3. Nz(Me.aciklama, "") & "', " & Nz(Me.islemno, 0) & ", " & Nz(Me.ttkilo, 0) & ", " & Nz(Me.ttadet, 0) & ")"


evet bende de hata verdi currentdb ye döndürdüm kodu hatasız ekliyor anladıgım kadarıyla currentdb daha iyimiş runsql e göre siz ne dersiniz



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:
#6
teorik altyapım bu konuda tavsiye verecek yeterlilikte değil maalesef Nah



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  [FORM] İL İLÇE KAYIT HATASI anno55 5 432 25-06-2020, 14:54
Son Mesaj: dsezgin
  MS Access 1 kaydı anahtar hatası yüzünden tabloya ekleyemiyor" hatası Access70 2 78 24-05-2020, 18:18
Son Mesaj: Access70
  [VBA] Liste Den Kayıt Seçme Ve Yazdırma Yada Listeden Kayıt Seçim Buton Ile Yazdırma Ahmet51 6 246 10-02-2020, 16:24
Son Mesaj: Ahmet51
access-sql-18 [VBA] Kayıt Butonuna Tıklamadan Kayıt Etme Sorunu mkmugla 2 156 20-01-2020, 08:27
Son Mesaj: mkmugla
  [TABLO] Excell'den access'e veri aktarma hatası ( Number formatı veri hatası) akkana 3 629 08-01-2019, 16:45
Son Mesaj: halily
  [FORM] açılan kutuda mükerrer kayıt hatası conquerora 2 349 30-12-2018, 17:01
Son Mesaj: conquerora
  [FORM] Yeni kayıt butonu liste kutusunu güncellemiyor ve yeni kayıt yapmıyor. Orion 2 547 25-08-2018, 21:07
Son Mesaj: Orion
  [FORM] Liste kutundan seçerek forma gelen kayıt farklı tablolara nasıl kayıt yapılır sonerdursun 8 2.513 19-06-2018, 12:43
Son Mesaj: baskanmmc

Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi