A.S.C Filtre, Grafik ve Raporlama Eklentisi

[SORGU] Unıon Kodunun Tersi Varmıdır.
#1
Merhaba Hocalarım

Sorgularımı UNION koduyla birleştirdim
 ama ben 

Sorgu1 de bulunan veriyi Sorgu2 den çıkarmak istiyorum  sorgu1 de bulunan verinin sorgu2 de görünmesini istemiyorum

bu konuda yardımcı olabilir misiniz?



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:
#2
AYRI BİR SORGU YAPABİLİR YADA ÇIKARABİLİRSİN



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:
#3
ayrı ayrı sorgular oluşturuyorum

işime yarayanları birlşetirip tek  sorgu yapıyorum

tek sorgumun içinde olmasını istemediğim veriler var onları sorgu içinde yok edemiyorum çakışan sorgular oluyor

o yüzden çıkarmak istiyorum



  Alıntı
Bu mesajı beğenenler:


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  [MAKRO] Autoexec Kodunun Makrodaki Tersi Nedir? feraz 14 341 27-01-2020, 14:25
Son Mesaj: feraz
  [SORGU] union ekini güncelleme sorgusunda kullanma 88888888 3 1.137 27-04-2014, 16:48
Son Mesaj: 88888888
  [FORM] UNION Sorgu kaynaklı altform güncelleştirme baron 7 2.491 03-11-2013, 01:39
Son Mesaj: baron
  [FORM] save butonuna basınca farklı bir macro kodunun çalışmasını istiyorum peace5219 5 1.595 23-10-2013, 11:54
Son Mesaj: peace5219
  [MAKRO] acces ile basit program yazdırmak istiyorum ilgilenen varmıdır ? buraks 0 872 25-12-2012, 01:20
Son Mesaj: buraks
  Union All komutunu uygularken hata mengene 27 7.742 24-06-2011, 14:08
Son Mesaj: mengene
  Tek Sayı-Çift Sayı fonksiyonu varmıdır. iisahin 2 5.377 24-08-2010, 13:06
Son Mesaj: iisahin
  UNION Trek6700 3 2.481 22-07-2010, 12:00
Son Mesaj: Trek6700

Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi