ACCESS ~ SQL
[VBA] Input'taki Verileri Tabloya Alma - Yazdırılabilir Sürüm

+- ACCESS ~ SQL (http://www.access-sql.com)
+-- Forum: ACCESS SORULARI VE ÖRNEK UYGULAMALARI (/Forum-ACCESS-SORULARI-VE-ORNEK-UYGULAMALARI)
+--- Forum: ACCESS SORULARI (/Forum-ACCESS-SORULARI)
+--- Konu: [VBA] Input'taki Verileri Tabloya Alma (/Konu-Input-taki-Verileri-Tabloya-Alma)



Input'taki Verileri Tabloya Alma - ynlmz - 09-01-2017 23:44

Sayın hocalarım; EK teki örnekte WebBrowser deki inputtaki tür kodunu ve tür adını tabloya almak istiyorum. Ancak sadece bir okul tür kodunu alabiliyorum. Tamamını alma şansım var mı?


Cvp: inpurtaki Verileri Tabloya Alma - dsezgin - 10-01-2017 00:33

Private Sub cmdOsys_Click()
....
....
TurKodu = IE.Document.GetElementById("_______").Value
OkulAdi = IE.Document.GetElementById("_____").Value
Dim rc As DAO.Recordset
Set rc = CurrentDb.OpenRecordset("Select * from TabloOkulTuru")
rc.AddNew
rc![TurKodu] = TurKodu
rc![OkulAdi] = OkulAdi
rc.Update
...
...
end sub

koyu yerleri prosedure satir olarak ekleyin.


Cvp: Input'taki Verileri Tabloya Alma - ynlmz - 10-01-2017 17:16

Sayın dsezgin83260 hocam; her iki alana da tür kodunu alıyor, okul adını almıyor. Bir de butona tıkladığımda açılan kutudaki tüm verileri alabilir miyiz?


Cvp: Input'taki Verileri Tabloya Alma - dsezgin - 10-01-2017 23:38

(10-01-2017 17:16)ynlmz demiş ki:  Sayın dsezgin83260 hocam; her iki alana da tür kodunu alıyor, okul adını almıyor. Bir de butona tıkladığımda açılan kutudaki tüm verileri alabilir miyiz?

--------- alan yere web sayfasinda ki nesne adini yazmalisiniz. Eklediginiz web sayfasi kullanici id ve sifre kontrollu oldugundan ben goremiyorum. Veri alma islemini e_okul veli bilgilendirme uzerinde denedim. Buton tiklandiktan sonra veriler tablo biciminde mi yer aliyor?


Cvp: Input'taki Verileri Tabloya Alma - ynlmz - 11-01-2017 17:18

Hocam; eklediğim dosyadaki okul türleri açılır kutusunun içindeki verileri okul türleri tablosuna almak istiyorum.
Daha önceki mesajınızdaki kodları uygulayarak ekledim örneği ekledim


Cvp: Input'taki Verileri Tabloya Alma - ynlmz - 13-01-2017 17:33

Hocalarım bu sorunuma yardım edecek olan yok mu.