ACCESS ~ SQL
[FORM] Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor.. - Yazdırılabilir Sürüm

+- ACCESS ~ SQL (http://www.access-sql.com)
+-- Forum: ACCESS SORULARI VE ÖRNEK UYGULAMALARI (/Forum-ACCESS-SORULARI-VE-ORNEK-UYGULAMALARI)
+--- Forum: ACCESS SORULARI (/Forum-ACCESS-SORULARI)
+--- Konu: [FORM] Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor.. (/Konu-Sifremi-Unuttum-Kismi-Calismiyor)

1 2


Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor.. - access79 - 08-01-2017 18:04

http://www.access-sql.com'a evdeki bilgisayarımda kullanıcı adı ve şifrem kayıtlı olduğundan otomatik giriş yapabiliyorum ama işyeri ya da başka ortamdaki bilgisayarda ŞİFREMİ UNUTTUĞUM için giriş yapamıyorum.Şifremi unuttum yapınca da kişisel mailime şifre değişikliği ile ilgili mail vs gelmiyor.

Konuya bir gözatmanızı rica eder saygılar sunarım..


Cvp: Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor.. - EminA - 08-01-2017 20:34

Aynı sorunları ben de yaşadım. Ben yeni abonelik yaptım. Umarım siz sonuç alırsınız.


Cvp: Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor.. - access79 - 10-01-2017 01:12

Site adminleri ya da site sahibi bu konuya bir el atar mısınız ve mümkünse konuya bir cevap lütfen??


Cvp: Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor.. - dsezgin83260 - 10-01-2017 01:25

(10-01-2017 01:12)access79 demiş ki:  Site adminleri ya da site sahibi bu konuya bir el atar mısınız ve mümkünse konuya bir cevap lütfen??

Evde ki bilgisayariniz ile foruma girin ve bildiginiz yeni sifreler ile guncelleme yapin.


Cvp: Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor.. - access79 - 10-01-2017 08:19

Kullanıcı panelinden yeni şifre oluşturmak istediğimde ESKİ ŞİFREYİ GİRMEM İSTENİYOR..

eski şifreyi UNUTTUĞUM İÇİN yazamıyorum..ŞİFREMİ UNUTTUM YAPIYORUM ama bu defa da MAİL ADRESİME ŞİFRE YENİLEME İLE İLGİLİ BİRŞEY GELMİYOR..

Şimdilik evdeki bilgisayarımda şifre hafızada kaldığı için otomatik girebiliyorum,ama farklı pc.de giremiyorum..

Bunun acil çözümü nedir??

Ya da siz kullanıcı panelime şifremi mesaj olarak atabilir misiniz site datalarında kayıtlıdır sanırım??


Cvp: Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor.. - dsezgin83260 - 10-01-2017 13:40

(10-01-2017 08:19)access79 demiş ki:  Şimdilik evdeki bilgisayarımda şifre hafızada kaldığı için otomatik girebiliyorum,ama farklı pc.de giremiyorum..

Evdeki bilgisayarından foruma girmeden sag bolumde ki kutucuk isaretli olmasi sarti ile(beni hatirla), foruma girin ve sifre degistirme bolumunde yeni ve tekrarla kismina yeni sifreleri girin.